top of page

Valkoisia pitsisukkia

Heippa ja pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta! Matkustin eilen lapsuudenkotiini viettelemään pientä syyslomaa ja jo senkin vuoksi joudutaan tyytymään vielä vanhoihin villasukkaohjeisiin ja -kuviin. Enää ei ole paljoa jäljellä näitä vanhoja villasukkia. Mutta on sitä vissiin tullut tikutettua muutamat sukat kun kuvattuakin on niin monet sukat tullut. Tänään vuorossa valkoiset pitsisukat kahdella eri mallilla parin vuoden takaa. Tässä vaiheessa hoksasin, että olisinhan minä voinut tähän samaan postaukseen niputtaa myös ne aiemmin julkaistut Elinan pitsiunelmatkin...


Ensimmäisenä vuorossa äidilleni neulomat nimipäivälahjasukat. Yleensä tulee tehtyä pitkävartisia sukkia ihan vaan jo niiden lämmittävyyden kannalta mutta joskus nilkkapituisille sukillekin on tarvetta! Nilkkasukat valmistuvatkin nopeaan kun vartta on tehtävänä niin vähän. Aivan lyhyet nilkkasukathan nämä eivät ole mutta kyllä minä näitä nilkkasukiksi siitä huolimatta kutsuisin. Pitsisukkien voisi kuvion perusteella olettaa olevan vaikeaita mutta todellisuudessahan ne ovat yllättävän helppoja - aivan kuten nämäkin. Aluksi en syttynyt tähän malliin mutta nyt pidän siitä todella paljon. Voisin vaikka pitkästä aikaa tekaista samanlaiset sukat. Vasta edellisellä reissulla näin äidin pitävän näitä sukkia, joten ilmeisesti ovat olleet oikein mieluisat.

Nilkkapituiset pitsisukat

koko: 37

lanka: Novita 7 Veljestä (011)

2o2n-joustinneule, pitsikuvio, ristiinvahvistettu kantapää, sädekavennus


Toiset sukat ovat edellisten sukkien kanssa samaaan aikaan itselleni tekemät pitsisukat. Pitsisukat ovat omaan silmääni parhaimman näköiset valkoisena, joten sen takia niitä on tullut tehtyä kaikkein eniten. Näiden sukkien jujuna on kyllä edottomasti tuo pitsineuleen kauneus ja eroavaisuus, kuten kuvista huomaa. Myös nämä ovat edellisten pitsisukkien tapaan helpot tehdä.

Pitkävartiset pitsisukat

koko: 38-39

lanka: Novita 7 Veljestä (011)

2o2n-joustinneule, pitsikuvio, 2o2n-joustinneule, vahvistettu kantapää, sileää, sädekavennus

ohje: Novita

Kaksion intohimoista sisustamista ja design-haaveilua, käsillä tekemisen iloa, sukkatehtailua ja välillä jopa pullan tuoksua - unohtamatta vuoden parasta aikaa: Joulua! Tervetuloa seuraamaan elämää Napapiirin naapurissa.

​

From here you can find our two-room flat and my design-cravings, handicraft & gift ideas and sometimes even recipes for oven-fresh pastries. And let's not forget the Christmas! Welcome to see the life from right next to Arctc Circle! 

CATEGORIES
No tags yet.
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
#HASHTAGS
INSTAGRAM | ANNIINASIM
ANNIINA | 22 | ROVANIEMI, FIN

ANNIINASIM

POSTS
bottom of page